Sider

tirsdag den 3. maj 2011

Hold da op...

... hvor kan ting gå hurtigt... Jobcentret/Falck Jobcervice har virkelig oppet sig, og har fået mig igennem systemet, så jeg skal til reumatologisk forundersøgelse på Privathospitalet Aleris i Aalborg allerede i morgen.
Jeg fik beskeden i går mandag kl. 11.30, og undersøgelsen er kl. 10 i morgen onsdag; jeg blev da helt rundt på gulvet over sådan en hurtighed fra lige netop den kant... Jeg er virkelig spændt på udfaldet denne gang, men forventer at jeg skal i MR-scanning indenfor nærmeste fremtid, for at komme nærmere et svar på hvad det er der sker i min krop.

Lige p.t. er jeg ikke så aktiv på bloggen... Jeg har ikke det store overskud til at skrive, og er heller ikke så flink til at kommentere hos I andre; jeg lover det bli'r bedre når jeg er lidt ovenpå igen.
Jeg har gennem et stykke tid haft meget om ørerne; vi har været til mange fester, jeg træner på livet løs, render til diverse undersøgelser, forsøger at få en fornuftig hverdag til at fungere osv. og i dag har jeg været til begravelse med et fantastisk og dejligt menneske, som vi i familien vil komme til at savne rigtig meget. Han har været meget syg igennem længere tid og vi vidste alle hvor det bar hen, så det var faktisk med en blanding af lettelse og sorg vi tog afsked. Lettelse over at lidelserne fik en ende og sorg over at miste et dejligt positivt menneske med en stor portion livsglæde. Mine tanker er nu hos de efterladte; der har været så mange svære og mørke dage og der vil komme flere, men solen vil komme til at skinne igen selvom det lige nu føles helt utænkeligt.

Sangen til min venindes datters konfirmation er blevet færdig. Jeg var på besøg hos veninden i går; sangen er godkendt og skal nu kun renskrives, så den kan komme i trykken. Dejligt at ha' fuldført sådan et projekt; der blev hele 11 vers, melodien kan synges af alle, stavelserne passer og linierne rimer - det kan jeg vist godt være bekendt ;o)

Ja, man sku' være kat - og bare slænge sig der hvor man lige har lyst - når man har lyst ... ;o)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails