Sider

torsdag den 7. oktober 2010

"Nessie"...

er færdig - og den er skøn...

Var i går ude i den stride efterårsvestenvind, hvor "Nessie" blev indviet; den er allerede et hit...
Ingen tvivl om at der nok skal produceres flere, men jeg skal vist ha' anskaffet mig et par noget længere rundpinde inden jeg går i gang.

"Nessie" er strikket i Kvickly's Adlington - 50% uld/50% akryl på pind 4,5. Opskriften har jeg hentet her hos Julia; har selv lavet et par justeringer undervejs... Jeg er startet med 300 masker og sluttet med 599; kan se at jeg godt ku' ha' haft ca. 50 masker mindre, og lavet udtagningerne derefter. Det må jeg prøve næste gang...

5 kommentarer:

Fru Kahr sagde ...

Hvor er "Nessie" fin:-)

Jeg overvejer, at prøve én ved lejlighed.

Frujensensunikum sagde ...

Super flot, jeg overvejer den også, kan godt forestille mig den er god i kulde og blæst.

Lea sagde ...

Hvor er din Nessie blevet flot, er opskriften fra Aalerusen ?
Julia fortjener næsten at du nævner hende:-)

Fru Larsen sagde ...

Hvor er den flot. Jeg har printet opskriften ud. Gav vide om den er itl at finde ud af? Jeg syntes den er lidt indviklet i den ene opskrift med boblerne. Den anden tror jeg, at jeg vil igang med inden længe. Har du lavet boblerne?

Britta sagde ...

Takker for jeres pæne ord... ;o)

Fru Kahr: Du kan roligt gå i gang; det er såmænd bare lige ud af landevejen...

Strikkeentusiasten: Ja, den er rigtig lækker; og dejligt at den kan vikles et par gange rundt, når det er koldt. Så gå du osse bare i gang med den...

Lea: Ja, den er fra Ålerusen; havde også skrevet det i mit første indlæg, men min pc gik kold og alt forsvandt, så jeg måtte starte forfra - og så var det lige smuttet. Men nu er det rettet; tak for at du mindede mig om det. Julia fortjener det virkelig; den opskrift er bare SÅ go'... ;o)

Fru Larsen: Jeg har brugt opskrift 2, så jeg har ikke lavet boblerne. Synes ikke den var svær, men syntes godt nok der var langt til enden af hver pind. Men det er bestemt ikke den sidste jeg har strikket.
Bare klø på; jeg er sikker på du bli'r glad for resultatet.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails