Sider

torsdag den 17. februar 2011

Strikkevejr og drengestrik

Vi har det sidste halvandet døgn fået en ordentlig dynge sne; dejligt vejr til strik, varm kakao og en pind i brændeovnen... ;o)

Min ryg er ikke glad for at der skal ryddes for posten, men det er balsam for sjælen at se noget der lyser op; heldigvis har vinden denne gang været af en lidt anden retning end den plejer, så indkørslen er ikke føget til. Der behøver ikke at komme mere sne, men det må gerne blive liggende en månedstid, så jeg har noget lyst og rart at kigge på. Jeg har ikke brug for mere gråvejr, sjap og regn - den slags forår er jeg ikke tilhænger af.

Her er kommet nyt på pindene; denne gang er det en vest til Mads. Den strikkes i bomuld i lyse-grå-brunlige farver - lige ud af landevejen og efter hovedet.

Jeg er startet med en drejet rib; det har jeg aldrig strikket før, men det er bestemt ikke sidste gang. Resten strikkes i glatstrikning; det synes jeg er det pæneste, når garnet er flerfarvet - og så er det det min arm befinder sig bedst med. Jeg elsker at strikke hulmønstre - synes det er SÅ spændende, men alle mulige ind- og udtagninger, omslag osv. er armen ikke rigtig glad for; så denne gang blev det "skånestrik"... ;o)
Et nemt lille strikketøj - rigtig fjernsynsstrik, da der ikke er en masse finurligheder i det.

Go' torsdag aften...

4 kommentarer:

Tanker skal der til sagde ...

Det ser da godt nok ud til at I har fået en rigtig god gang sne... Jeg er SÅ glad for at du beholdte det...... Vi har kun fået et par enktle fnug her .. Heldigvis..

Jooo det ser pænt ud, men det er møg hårdt at ryde væk.... !

Kan godt lide dit flerfarvet garn.

Sådan noget har jeg også gang i , i de dækservietter jeg satdig hækler på... Er i gang med nr 4 nu...

Hyggehygge
Marianne

Fru Larsen sagde ...

Nu syntes jeg bestemt også, at vi har fået nok sne for i år.
Glæder mig til at se det færdige resultat med vesten, det er da rart, at du har fundet ud af, at skånestrikning kan armen holde til :))

Charlotte sagde ...

Så fin en løsning med skånestrik, når nu du ikke kan undvære strikketøjet:-)

Lykke sagde ...

Et fint lille vesteprojekt du har gang i. Jeg er også blevet lidt glad for den drejede rib, den er lidt fastere, så jeg har især brugt den på huer :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails